14 Nisan 2012 Cumartesi

ZAMBAK ÇOCUK TİYATROSU ULUKIŞLADA

Niğde’nin Ulukışla ilçesinde anaokulu öğrencileri, Zambak Çocuk Tiyatrosu ile eğlenceye doydu.




Niğde’nin Ulukışla ilçesinde anaokulu öğrencileri, Zambak Çocuk Tiyatrosu ile eğlenceye doydu. İlçede faaliyet gösteren Kurtuluş İlköğretim Okulu Müdürü Muhammed Nar’ın öncülük ettiği tiyatro oyunu, Ulukışla Halk Eğitim Merkezi'nde sahnelendi.


        Zambak Yayınları Kayseri Bölge Temsilcisi Ali İmran Eren, tiyatronun amacının 'ders çalışma, iyi insan olma, temiz olma, saygılı olma' gibi değerlerin eğitimini vermek olduğunu söyledi. Eren, oyunun şu ana kadar yaklaşık olarak 30 ilde, 70 ilçede sahne aldığını ifade etti. Çocukların keyifli dakikalar geçirdiği oyunda kuklalar aracılığı ile güzel alışkanlıkların önemi vurgulandı. Tamamen ücretsiz olarak düzenlenen programa Ulukışla’da 5 okulun ana sınıfı öğrencileri ile 1. ve 2. sınıflar katıldı.


        Kurtuluş İlköğretim Okulu Müdürü Muhammed Nar, Zambak Yayınları'na teşekkür ederek, “Eğitimde kalitesi ile kendini ispatlamış olan Zambak Yayınları'nın bu tür sosyal projelerde de kaliteli hizmetler sunduğunu öğrenince, Ulukışla’ya getirmek için temasa geçtik. Kendileri bizi kırmayarak buraya kadar geldiler ve çocuklarımıza bu güzelliği yaşattılar. Emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz.” diye konuştu. CİHAN

Kaynak: Cihan Ajansı

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

YORUM YAPABİLİRSİNİZ